S’ka “marrëveshje”, Fotinia: Lupçe mosmirënjohës

Pas dështimit të përpjekjes të Olsit për sqarim-pajtimin e Lupçes me Danjelin, ai vijon të qëndrojë në oborr me Danjelin dhe pranë tyre vijnë edhe Fiorentina dhe Fotinia, e kjo e fundit e cilëson Lupçe si mosmirënjohës. “Bëra gabim, se të thashë hajde dalim sqarohu thuaji 2 fjalë”, shprehet i penduar Olsi, për tentativën e tij të dështuar. “Unë me Fiorentinën kemi bërë debat po s’kapemi për ato që kemi lënë prapa. E t’i them Danjelit apo kujtdo kunja në lidhje me ty që ta dëgjosh ti”, shprehet ndër të tjera Fotinia.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment