Musa-Katerina bisedë “hot” në “chat”

Pa momente gazmore bashkëjetesa në çift, por edhe në shoqëri, nuk mund të funksionojë. Dhe ndër më të bukurat janë ato që lindin nga hiçi. Musa dhe Katerina krijojnë një skenë me njëri-tjetrin sikur flasin në chat me telefon. Por edhe pse aty ndodheshin edhe Lupçe e Dona, Musa i shprehet ndjenjat etij Katerinës “Një vit e gjysmë dashnorë dhe nuk i ke thënë akoma për mua. Kemi një fëmijë bashkë. Unë dua të rri me ty, dua të puth buzën tënde, dua të kafshoj kurrizin, gishtat e këmbeve”, i “shkuan” ndër të tjera Musa. Ndërsa Katerina tregohet më e rezervuar në “bisedë”.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment