Musa dedikim Donës, në kutinë e picës

Musa dhe Dona ja kanë shprehur thuajse gjithnjë dashurinë që ata sapo kanë filluar të ndjejnë për njëri-tjetrin. Pro jo të gjitha thuhen me fjalë, apo të tregohen me vepra, ndonjëherë nevojitet që ato të shkruhen për të ngulitur më thellë në mendje dhe zemër atë çfarë ndjejnë për njëri-tjetrin. E për këtë ka menduar edhe Musa, i cili në pamundësinë për të shkruar një letër apo kartolina, i ka bërë një dedikim Donës në kutinë e picës, dedikim që nuk ka nevojë për shumë komente.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment