Ku humbi Donaldi?! – FOTO

Donaldi dhe Elisona janë një çift që nuk e vuajnë kompleksi i gjatësisë në një çift, ku Elisona është më e gjatë se ai dhe e ka vënë në dukje disa herë në shtëpi duke thënë se “Donaldi është lidhur me të për të përmirësuar rracën”. Por një gjë e tillë është vënë re edhe në krevat ku ndërsa janë në gjumë, Elisona ka zënë më tepër se ¾ të krevatit e në fakt Donaldi nuk duket fare nëse është apo jo aty.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment