Danjeli-Elsamedit: Kujdes kur flet për Fotininë!

Debati mes Danjelit dhe Elsamedit përshkallëzohet. Elsamedi i thotë se nuk ka argumenta në debate dhe u shmanget atyre. Danjeli nuk është skort. Elsamedi: Unë s’ju kam sulmuar. Danjeli: Puçi-puçi, kukulla, ta mbush mbrapa, s’ke karakter, s’i ke thënë ti këto? Elsamedi: Kjo video do të jetë në Youtube dhe do të dalësh keq. Unë gjërat që them i pranoj. Që s’ke karakter e kam pranuar. Danjeli: Ku e merr të drejtën të thuash këtë ti? Elsamedi: Më ke thenë që jam vegël. Ku e merr të drejtën ti? Ti s’ke besim tek vetja. Danjeli: Ti e bën trillim. Elsamedi: Trillim je vetë! Danjeli: A ke gjë tjetër? E di sa më peshojnë fjalët e tua? Elsamedi: Pse mua?! Danjeli: Nuk ke fytyrë! Shkon e sulmon femrat. Elsamedi: Një femër që nuk meriton respekt, nuk e meriton, të paktën unë nuk shtirem. Danjeli: Jashtë mos merr guximin t’ja thuash atë fjalë Fotinisë. Këtu thuaj çfarë llafi të duash, por jashtë është muhabet tjetër. Elsamedi: Po më kërcënon? Danjeli: Merre si të duash. Elsamedi: Më ke prek te flokët, do kishe marrë dënim. Shkele kontratën. Danjeli: Ti ishte duke kënduar për Fotininë dhe unë bëra pjesën e DJ. Nuk të preka. Sa herë të flasësh për Fotininë laj dhëmbët.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment