Banorët e rinj, Musa: Përveç Elsamedit, të tjerët prapa

Musa nis të komentoj banorët e rinj duke thënë që të vjetrit janë në lojë, ndërsa të rinjtë kanë hyrë me mirësi sepse nuk kanë pasur kohën e duhur të formojnë karakteret si të vjetrit Por sipas tij, edhe tek banorët e rinj është njëri që përbën diferencën, por edhe ai ka rënë shprehet Musa. “Përveç Elsamedit, i cili hyri me 300 në orë dhe tani është me 20 në orë, të rinjtë kanë hyrë me mirësi sepse nuk kanë pasur kohën e duhur të formojnë karakteret si të vjetrit”, shprehet Musa. Ky i fundit bie dakord me Olsin, se i vetmi që u ka dhënë muhabet banorëve të rinj duke u treguar edhe për gjëra që nuk duheshin ka qenë Lupçe.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment