Të ngatërrosh “Beni ecën vetë” me “Godzilla”!

Në Big Brother nuk ka vetëm debate mes banorëve, por edhe shumë momente argëtuese për ta dhe jo vetëm. Djemtë dhe vajzat luajnë mes tyre, të ndarë nga xhami, me pantomime. Djemtë sajojnë filmin “Titaniku”, vajzat e gjejnë. Më pas, vajzat bëjnë “Fast&Furious”, djemtë e gjejnë. Djemtë bëjnë filmin “Ghost” vajzat e gjejnë. Ndërsa vajzat bëjnë “Beni ecën vetë”, djemtë hamendësojnë se është “Godzilla”, Liridoni thotë është filmi me Ismail Qemalin, një tjetër thotë është “14 vjeç dhëndër”. Më pas Armela që bënte sikur mbante kalin e Benit, u thotë çunave nga xhami se ajo është “xhaxhai”.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment