“Shënjestra” e djemve, Xheni: Nuk dua të lidhem, por nuk i dihet

Xheni është një nga vajzat që është vënë në “shënjestër” nga djemtë, por deri tani pavarësisht bisedave ende nuk ka pasur hapa konkrete për një lidhje të saj. Me Armelën dhe dy vajzat e reja, Kleodiana e Dona, Xheni thotë se nuk do të krijojë një lidhje në shtëpi, por megjithatë ajo e lë një “derë hapur”. “Unë thash që nuk dua të lidhem, por nuk i dihet është vetëm fillimi. Ende nuk i njohë mirë djemtë”, thotë Xheni. Më pas, sy vajzat e reja merren në pyetje. Armela i kërkon atyre një mendim në lidhje me djemtë. “Çunat duken simpatik, por nuk është se kam një të preferuar”, thotë Klodi. Armela i thotë asaj se mendon se i pëlqen Ervini.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment