Lupçe: E kam frikë shpejtësinë, nuk eci më shumë se 100 km në orë


Fotinia, Danjeli dhe Lupçe flasin mbi automjetet, shpejtësinë dhe preferencat e tyre. Fotinia tregon se policia i ka hequr patentën pasi është kapur me shpejtësi. E njëjta gjë i ka ndodhur edhe Danjelit, i cili thotë se e priste këtë. “Unë e kisha të sigurt që patenta do më hiqej, pasi kam bërë 3 vjet jetë nate dhe ishte shumë e vështirë të bëja pjesën e menaxhimit dhe qëndrimi gjatë gjithë kohës në lokal”, thotë Danjeli. Për Lupçen është krejt e kundërta. Ai thotë se nuk e pëlqen shpejtësinë. “Unë nuk hipi asnjëherë në makinë nëse kam konsumuar alkool, ndërsa nuk eci më shumë se 100 km në orë”
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment