Katerina e Lupçe: Puthjen e parë në shtëpinë e gjyshes

Katerina e Lupçe ka qenë çifti tretë që ka hyrë në shtëpinë e Big Brother. Edhe pse ata jetojnë në Tiranë, ata vijnë nga Pusteci. Lupçe dha edhe një detaj nga histori e tyre e dashurisë ku u rrëfye se puthjen e parë ia dha në shtëpinë e gjyshes. Ata kanë besim tek njëri-tjetri dhe nuk kanë frikë nga konkurrentët e tjerë. Lupçe është një djalë shumë i hedhur dhe shumë gazmor. Katerina është më e ndrojtur dhe Lupçja për të është gjithçka. Pak vite më parë Lupçe pati një histori me shoqen më të mirë të Katerinës, por ai moment ka kaluar dhe ata mendojnë se ka ardhur koha të sfidojnë veten, me praninë e tyre në “Big Brother”.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment