Ëndrra e Katerinës: Të bëhem police

Dy çiftet e reja të krijuara në spektaklin e të shtunës, vazhdojnë të studiojnë banorët e vjetër në shtëpinë e çifteve. Fotinia, Danjeli dhe Damiano me Donjetën janë duke diskutuar me Lupçen dhe Katerinën. Kjo e fundit u tregon se ka patur ëndërr që të vazhdojë shkollën e policisë. “Të vendoske prangat ti”, ja kthen me shaka Damiano. Lupçe thotë më pas se Katerina ka qenë në një shkollë futbolli për femra. “Unë as që e dija që ekzistonte një shkollë e tillë”, thotë ai.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment