B&B, çifti special i Big Brother


Çifteve të deritanishme në Big Brother iu bashkua një çift i pazakontë. Ata janë B&B, janë shumë të rinj dhe jetojnë në rrethinat e Tiranës. Ata janë çift dhe si të tillë do të qëndrojnë në shtëpinë e Big Brother, me ndryshimin e vetëm se për ta do të përkujdesen banorët e tjerë. B&B janë një çift derrkucësh…po po, derrkucësh simpatikë që Big Brother ua la nën kujdes çifteve të shtëpisë. Ata do të jetojnë në shtëpi deri në momentin që do të vendosë Big Brother të kundërtën sepse fundja… janë konkurrentë.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment