Zaida: “Maria antipatike në çdo aspekt”


Zaida dhe Marsuela janë të dyja në oborr dhe po bëjnë banjo dielli. Marsuela shprehet për Kristin duke thënë që: “ai është njësh, i pëlqen shumë, ndoshta edhe për faktin që kanë hyrë njëkohësisht në shtëpi”. Ndërsa, Zaida shprehet për Marien duke thënë që “e ka thënë dhe e thotë që Maria është antipatike në çdo aspekt”. Marsuela është e mendimit që Maria nuk është e rregullt, sepse e lë gjithnjë krevatin parregulluar. Për gocat, Maria nuk vishet bukur, ajo vesh edhe copa të qepura që me parë më to ka fshirë pluhurat. Marsuela dhe Zaida qeshin të dyja me njëra-tjetrën, duke komentuar bisedën e tyre që do dali të shtunën në spektakël që ato po bëjnë thashetheme.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment