Veseli nuk ndalet, shumë pranë Teas


Veseli është së bashku me Tean në një shezllon dhe po i bën masazh Teas. Përballë tyre qëndron Fisniku i shtrirë në bar, ku herë pas herë sheh në drejtim të veprimeve, që bën Veseli kundrejt Teas. Veseli i vendosur në gjerat që do, pasi i bën masazh Teas, e përkëdhel dhe e puth në qafë dhe në shpinë. Tea nga ana tjetër, i thotë Veselit të largohet, duke e pyetur se çfarë do? Veseli i shprehet se ato gjera që do, po i merr vet nuk ka nevojë të pyes Tean. Tea herë pas here i kërkon Veselit të largohet se i pengon diellin, duke qëndruar sipër saj. Veseli i vendosur i tregon Teas që nuk ka nevojë të largohet ai që të marrë diellin, sepse diellin e ka aty pranë vetes. Veseli e pyet Tean për masazhin që ai i bëri asaj dhe i premton Teas, që do këtë tre herë masazh në ditë prej tij. Veseli nuk ndalet me ledhatimet për Tean, as thirrjet e Teas që të largohet, nuk e ndalin atë. Fatjoni që është aty pranë bën batuta me ta dhe i thotë Teas mos ia ka lë gjë porosi Kika?!
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment