Veseli i kërkon Xhensilës frymëmarrje artificiale


Veseli sot e ka nisur ditën duke zgjuar Xhensilën me masazh. Xhensila me batutat e saj bisedon me Veselin me nota humori. Në dhomën e gjumit ai e përqafon Xhensilën ndërkohë që bisedojnë. Xhensila i thotë se do të dalë jashtë për të marrë ajër. Veseli i thotë se në vend që të dali jashtë për ajër të pastër do të donte një frymëmarrje “gojë më gojë”, nga Xhensila. Ajo i sugjeron që më mirë të dalin jashtë. Në shtëpi dëgjohet muzika dhe Xhensila me Veselin kërcejnë në oborr. Veseli i shpreh Xhensilës dëshirën për të vallëzuar një samba me të. Ata kërcejnë muzikën në sfond me të njëjtën koreografi.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment