Serat kanë nevojë për kujdes, banorët mbjellin fidanët e rinj


Banorët dalin në fermë. Ata shikojnë serat dhe bimët që kanë mbjellë në to. Në përgjithësi bimët janë në gjendje të mirë. Banorët zbulojnë serat dhe prashisin e ujisin bimët. Ata vënë re që janë rritur. Banorët krahasojnë serat e njëri-tjetrit. Ata vazhdojnë mbjellin fidanët e rinj në largësinë e duhur. Ata mbjellin kastravecë, domate, speca. Diskutimet se si do të kujdesen për to janë të ndryshme. Ata i kushtojnë shumë vëmendje kujdesit ndaj bimëve. Secili do që sera e tij të jetë më mirë se e tjetrit.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment