Loja, të lidhur në partneritet


Banorët kanë gjetur një mënyrë sesi ta kalojnë këtë mbrëmje të së dielës. Ata, pasi bëjnë një short ku përcaktojnë më kë do jenë në partneritet, lidhen me litar me njëri-tjetrin. Çiftet u ndanë në këtë mënyrë: Xhensila-Fisnik, Tea-Fatjon, Maria-Vesel, Marsuela-Zaida, Diedon-Alba. Gjatë lojës ka të qeshura pafund sepse krijon shumë situata komike. Banorët çdo veprim që bëjnë janë të detyruar të kenë pranë kudo dhe partnerin përkatës. Një situatë komike është kur Fatjoni kërkon të bëj dush dhe partnerja e tij Tea, duhet ta shoqëroj e lidhur me litar,më pas në dush vjen dhe Xhensila ku është e lidhur me Fisnikun. Çifti Fatjon-Xhensila, janë brenda dushit duke u larë, ndërsa partnerët Fisnik, Tea qëndrojnë të detyruar jashtë dushit.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment