Kristi këshilla Veselit


Kristi dhe Veseli janë të dy në dhomën e gjumit dhe po diskutojnë mbi një tatuazh që Tea i ka vizatur Veselit, i cili është një buf. Kur Kristi shprehet për tatuazhin, që bufin e konsideron misterioz, që ka sytë e mëdhenj, ku sheh shumë. Veseli dëgjon karakteristikat e bufit dhe pyet Kristin nëse ai a ka ngjashmëri me bufin? Kristi shprehet se e njeh shumë pak dhe nuk mund të flasë, ai pikërisht për t’u njohur me Veselin e ka ftuar atë që të pinë një kafe së bashku. Sepse sipas Kristit, Veseli bredh lart e poshtë dhe nuk qëndron në një vend. Kristi i tregon Veselit se brenda në shtëpinë e Big Brother përshtypjet ndryshojnë në çdo sekondë, por Veseli sipas tij ka ngelur tek përshtypja që Veseli nga Prizreni është banor i ri. Kristi këshillon Veselin duke i thënë që duhet ta ndryshojë këtë përshtypje dhe duhet t’i japi rëndësi vetës më shumë dhe të tjerët ta kuptojnë rëndësinë që ti ke. Kristi këshillon Veselin duke i thënë që: “duhet të peshosh në vendin ku je”. Kristi i tregon Veselit që ke ardhur me qellim Tea, por janë edhe 12 banorë të tjerë në shpi. Veseli falënderon Kristin për këshillat, duke i thënë që do i marrë për bazë. Ai shprehet se aty ku qenë i interesuar për diçka ka pas dëshirë të lë gjurmë dhe ndaj nuk është fokusuar tek të gjithë banorët e tjerë.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment