Klienti më i ri në hotel, një sheik


Në resortin e Big Brother mbërrin një klient i ri. Ai është një sheik. Klientët e tjerë janë entuziastë. Xhensila është e kënaqur që më në fund mbërriti një klient i sërës së saj në hotel. Klientët bisedojnë dhe janë në mendje për të kërkesat e tyre. Ata kërkojnë qetësi, absolute në hotel. Klientët pasi janë veshur me veshjet e mbrëmjes dalin në verandë. Muzika i shoqëron dhe Xhensila kërcen me Veselin. Xhensila njofton menaxheren për sheikun dhe kërkon personel për ta pritur atë.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment