Ja dhe puthja e parë mes Fatjonit dhe Xhensilës


Fatjonin dhe Xhensilën i kemi parë shpesh shumë afër me njërin-tjetrin. Por pas ledhatimeve dhe përkëdhelive të tyre, sot i erdhi radha, puthjes së parë. Xhensila është e shqetësuar sesi mund të interpretohet kjo tek banorët, ajo nuk dëshiron që kjo gjë kaq personale të keqpërdoret nga banorët. Fatjoni i qëndron pranë Xhensilës duke i thënë: “ nuk ka pse shqetësohesh se kjo është një gjë që na përket të dyve dhe unë gjerat që janë të miat di t’i mbroj me thonj”. Fatjoni siguron Xhensilën që ka pse trishtohet sepse është një hap i ngadaltë dhe i sigurt ai që Xhensila ka ndërmarrë. Xhensila shprehet se: “ nuk më pëlqejnë fjalët që do thuhen për ne, pasi banorët ta marrin vesh që ne jemi puthur dhe këtë gjë kam patur dëshirë ta mënjanoja”. Xhensila shprehet duke thënë: “gjerat që i kam të miat i mbroj dhe ndaj jam e shqetësuar për ketë gjë”. Fatjoni i qëndron shumë pranë dhe mundohet t’ia largojë idetë negative me shaka dhe përkëdhelje pafund.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment