Fisniku: “Tea është si drogë, të bën të varur”


Maria dhe Fisnik qëndrojnë të dy tek lulishtja poshtë ballkonit. Fisniku nuk pret dhe pyet Marien sesi po i duket Veseli si banorë i ri? Maria, përgjigjet duke thënë që sa erdhi shkoi tek Tea, ai erdhi me këtë ide që nga jashtë. Maria shprehet se nuk mendon që midis Veselit dhe Teas do ketë diçka mes tyre, Tea nuk do të jetë asnjëherë pre e Veselit. Maria i tregon Fisnikut që ai asnjëherë nuk do ketë nivelin e Veselit. Fisniku komenton Veselin duke thënë që: “ai hyri në shtëpi me shumë prepotencë dhe është konsumuar brenda 24 orëve”. Fisniku i tregon Maries që nga Tea ka kuptuar, se ajo mund të bëj për vete brenda 24 orëve, ajo është si droga të bën të varur ndaj saj.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment