Fisniku merr në pyetje Veselin


Fisniku, Tea dhe Veseli janë të lulishtja poshtë bllokonit. Fisniku është kurioz në lidhje me Veselin dhe nuk duron derisa e merr në pyetje. Pyetja e parë e Fisnikut kundrejt Veselit është se çfarë bën ai sa zgjohet në mëngjes, në një mjedis të vetmuar?Veseli përgjigjet duke thënë që e kam kompleks këtë lloj pyetje dhe i lë hapësirë Fisnikut, për të vazhduar me pyetjet e tjera. Pyetjet e tjera të Fisnikut kanë të bëjnë më shkollën, ai kërkon të dijë shkollim që ka Veseli dhe nëse është çun studioz apo jo? Veseli përgjigjet që studion. Më pas, pyetja e radhës është në lidhje me punën, ku punon dhe çfarë roli ka? Veseli i përgjigjet duke thënë që punon në një kompani si menaxher shitjesh. Pyetjet e tjera të Fisnikut janë të tipit si është dukur në një kërcim që ai ka bërë me Marien? Veseli i përgjigjet, që nuk e ka parë.Pyetje pa fund të Fisnikun nuk kishte si t’i mungonte pyetja që si i duket fakti që është në shtëpinë më të famshme në Shqipëri?Veseli shprehet që ndihem mirë sepse banorët e kanë mirëpritur. Fisniku tendencioz e pyet Veselin, se cila është arsyeja që e kanë përzgjedhur për të qenë pjesë e Big Brother. Veseli i kthen përgjigje Fisnikut, duke i thënë ma thuaj dhe ti arsyen që të kanë përzgjedh? Veseli reagon duke i thënë i Fisnikut: “nuk e di çfarë përgjigje po kërkon që jap që edhe ne të përgjigjem”. Fisniku pasi dëgjon përgjigjen e Veselit, ja kthen me ironi që edhe diplomaci të kishe mbaruar do t’i shkonte.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment