Fatjoni dhe Fabiani të revoltuar për higjienën në shtëpi


Shpesh herë e kemi parë Fabianin dhe Fatjonin, që debatojnë për higjienën në shtëpi. Fabiani disa herë ka debatuar me Albën për papastërtinë që ajo tregon kur pastron enët, apo kur pastron tualetet. Fabiani shprehet për Tean që i ka thënë pak me parë të pastroj enët, ajo i ka thënë më vonë, ndërsa tani e shohim që po bisedon me Eleonorën dhe Fisnikun e ulur tek bari. Fabiani shprehet që nesh nuk i pastrojnë enët para spektaklit, do debatoj me gocat. Fatjoni tregon që do reagoj duke hedhur lugët dhe tenxheret në pishinë, si shenjë proteste ndaj papastërtisë. Ai thotë të shohim sesi do reagojnë banorët për këtë. Kristi që po dëgjon Fatjonin dhe Fabianin shprehet duke thënë: “sesi po vete puna përveçse kemi ndarë buxhetin, tani do ndajmë dhe lugët e pirunët”. Fatjoni komenton që femrat në shtëpinë e Big Brother e mbulojnë zhulin me make up-in që bëjnë, ato përveçse mbulojnë zhulin mbulojnë dhe 17 karakteret që kanë.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment