Eleonora: “S’kam kuptuar asgjë nga Fatjoni”


Eleonora është me Diedonin dhe Albën në sallon dhe po flasin për lojën. Eleonora shprehet që Fatjoni i vjen vërdallë për t’u gricur, po ajo thotë skam nerva të merrem me Fatjonin. Ajo shprehet për të duke thënë që “Fatjoni është i vetmi banorë që ajo nuk e ka kuptuar pse është këtu dhe çfarë do”. Eleonora shprehet nuk e kam kuptuar akoma tipin e Fatjonit. Alba shprehet që Fatjoni akoma nuk është shfaqur, ndërsa Eleonora mendon se ai nuk ka çfarë të shfaq, ai është bosh”. Eleonora shprehet akoma për Fatjonin duke thënë: “edhe pse ai rri gjithë ditën me Xhensilën jam e sigurt që ata të dy akoma nuk njihen me njëri-tjetrin. Kur Diedoni e pyet Eleonorës sesi i duket Fabiani, ajo shprehet që ai është tip i lezetshëm, ai ka ato të vetat, por ama është tip.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment