Big Brother njofton, është koha për nominimet e javës


Big Brother i flet banorëve dhe i thotë të mblidhen në dhomën e ndenjies. Ai i njofton se është koha për nominimet e javës. Çdo banor ka të drejtën të nominojë vetëm dy banorë. Çdo banor ka në dispozicion vetëm 5 pikë të cilat duhet t’i ndajë mes dy banorëve që do të nominojë. Pasi të thonë emrat dhe pikët ata duhet të thonë qartë arsyet pse i nominojnë dy banorët. Shkojnë në nominim ata banorë që marrin pikët maksimale dhe jo vetëm. Veseli si dy banori më i ri në shtëpi ka imunitet për këtë javë. Nuk do të nominohet dhe nuk ka të drejtë të nominojë.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment