Banorët momente relaksi


Banorët janë të gjithë në oborr, ata janë veshur me kostume banjo dhe po marrin rreze. Banorët nuk mund t’i rezistojnë pishinës, sepse dhe temperaturat janë në larta. Muzika e lartë i bën banorët që mos t’i shmangen asaj, ata kërcejnë dhe këndojnë me njëri-tjetrin. Xhensila është energjike dhe do vetëm të kërcej, ajo herë kërcen me Fabianin herë me Fisnikun dhe sigurisht edhe me Fatjonin ajo rezervon një kërcim shumë sensual. Ndërsa, Alba nga ana tjetër, sheh çiftin Xhensilen dhe Fatjonin duke kërcyer dhe ajo shkon tek Diedoni dhe kërcen sipër tij një kërcim tepër provokues.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment