Alba ngacmon Fisnikun për Tean


Alba sapo sheh që Fisniku afrohet tek Tea dhe Veseli fillon ta ngacmojë nëse ai ndjen për Tean apo jo. Fisniku nuk pranon dhe fillon të tregojë dashuritë që ka kaluar dhe se si ai i bën femrat për vete. Ai tregon se ka pasur katër dashuri të mëdha dhe bën diferencat mes tyre. Diedoni e pyet nëse brenda shtëpisë ka ndonjë nga ato dashuri. Ai nuk pranon që ka dashuri por ka një ndjenjë të stimuluar deri në shtyllë kurrizore. “Unë kam arritur që të njoh disa njerëz në brendësi dhe njohje të tilla unë i dua” thotë Fisniku referuar Teas. Ndërkaq Tea vazhdon të shijojë njohjen me banorin më të ri të shtëpisë Veselin. Ai vazhdon tu flas banorëve se kush është dhe çfarë përfaqëson. Ai bën me dije Albën që ajo nuk e njeh. “Mua më njeh vetëm publiku me anë të klipit por këtu brenda nuk më njeh njëri” u thotë ai të pranishmëve aty. Fisniku i lë të kuptojnë se ata nuk arrin dot të mbledhin copat që ai tregon dhe shfaq nga vetja për të krijuar një portret të tijin. Ai shpreh se është i sigurt që publiku çdo ditë ka parë tek ai një copë për të plotësuar “puzzel-in Fisnik”.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment