Alba – Diedoni, sherr në çift


Diedoni luan domino me Marsuelën. Marsuela diskuton për mënyrën se si e mbyll lojën dhe cili nga të dy i merr pikët. Ajo diskuton me Zaidën. Për diskutimin e pikëve, Alba ndërhyn dhe Diedoni nxehet duke i thotë se do fillojnë kampionat të ri. Ai i thotë Albës se vetëm ajo i del kundër. Ata dalin jashtë dhe vazhdojnë të diskutojnë. Diedoni i thotë se ajo është e vetmja që është gjithmonë kundër. Ai i sugjeron që të fillojë të dëgjojë dhe të tjerët. Alba justifikohet por Diedoni nuk pranon justifikim. Ai i thotë se kanë gjithë ditën që diskutojnë dhe ajo bën të njëjtat gabime. Ai i thotë se po e provokon shumë. Ai i thotë se nuk është i vetmi që mendon se ajo regon gabim, por janë dhe banorët e tjerë.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment