Zgjohen banorët, nisin ditën

Vendosja e muzikës dhe ndezja e dritave në dhomat e gjumit , zgjoi banorët. Mikela ishte e para banore që u ngrit menjëherë nga shtrati, duke shkuar të bëjë dush. Valeri, i cili ishte zgjuar, ngacmonte Jonën nga krevati i tij, duke e përkëdhelur me fjalë, ndërkohë që ajo përpiqej të zgjohej. Valeri, pasi u vesh dhe u mor me higjienën personale, nisi të ndihmojë banorët me ndërrimin e baterive, ndërkohë që ata po zgjoheshit të gjithë dalëngadalë.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment