Visari dhe Arditi bëjnë gati valixhet, Jona “Jam e zgjuar, di të lexoj buzët kur të tjerët flasin”

Visari ndodhet në dhomën e gjumit dhe nis të bëjë gati valixhen e tij sepse si të gjithë edhe ai rrezikon që të largohet nga shtëpia. Këtë javë të gjithë banorët janë në televotim dhe të gjithë duhet të bëjnë gati valixhet. Jona, Meridiani dhe Mikela ndodhen në kuzhinë duke dhe fillojnë të hanë mëngjesin. Gjatë kësaj kohe ata bisedojnë me njëri-tjetrin për gjëra të ndryshme. Ndërkohë që Arditit, Nevila dhe Juliana ndodhen në oborr. Jona i sheh që nga brenda dhe i thotë meridianit dhe Mikelës “Arditit tani i tha Nevilës shikoji ata të tre se po hanë bukë bashkë dhe Nevila ktheu kokën”. Meridiani i thotë Jonës “po ti nga e di që i tha ashtu, apo u lexon buzët kur flasin”. Jona i përgjigjet “po unë jo vetëm që u lexoj buzët, por edhe mendjen ua lexoj” dhe më pas shton “Jam e zgjuar unë”. Më pas Arditit dhe Juliana shkojnë në dhomën e tyre të gjumit dhe Arditit nis të bëjë gati valixhen e tij. Ndërkohë në dhomën tjetër të gjumit, Visari vazhdon me përgatitjen e valixhes së tij.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment