Valeri kryen sërish provën e ndarjes së mbeturinave

Pas rënies së gongut, Valeri u ngrit nga shtrati, u vesh dhe shkoi në kuzhinë, për të sistemuar mbeturinat. Gjatë asaj kohe, ai nis të këndojë me vete, ndërkohë që mblidhte të gjitha mbeturinat, për t'i çuar në oborr, në koshat sipas ndarjes përkatëse. Pasi e përfundoi provën me sukses edhe këtë mëngjes, ai u kthye serish në shtrat për të fjetur. Ndërkohë, pjesa tjetër e banorëve vazhdonin të flinin.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment