Skuadra, Enkelejd-Mikela-Visar fillojnë ndërtimin e mozaikut “Digitalb”

Banorët ndodhen të gjithë në dhomën e ndenjies duke biseduar për gjëra të përgjithshme dhe duke treguar histori filmash. Ndërkohë nata dëgjojnë një tjetër sinjal nga Vëllai i Madh. Këtë herë bëhet fjalë për provën e ndërtimit të mozaikut. Pasi dëgjojnë gongun që sinjalizon fillimin e punës për ndërtimin e mozaikut me logon e Digitalb, skuadra e parë nis nga puna. Kjo skuadër përbëhet nga Enkelejdi, Mikela dhe Visari. Të tre fillojnë të ndërtojnë mozaikun, ndërsa herë pas here pranë tyre shkon Nevila. Ajo është mbikëqyrësja e këtij procesi. Gjatë kohës që ndërtojnë mozaikun, me rastin e 10 vjetorit të krijimit të Digitalb, tre pjesëtaret e skuadrës bashkë me Nevilën bisedojnë edhe për gjëra të tjera, jashtë kësaj prove. Ndërkohë banorët e tjerë vazhdojnë aktivitetin e tyre normal, pa iu afruar fare mozaikut.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment