“Optika 1”, syze dielli dhuratë për banorët

Tashmë është momenti që banorët do të fitojnë dhuratë, një palë syze dielli, të ofruara nga “Optika 1”. Banorët duhet të zgjedhin një vajzë dhe një djalë. Ata zgjedhin Valerin dhe Jonën. Jona dhe Valeri duhet të zgjedhin një palë syze për banorët. Ata hapin syzet dhe ua ndajnë banorëve me radhë, sipas preferencave që mendojnë se u shkojnë banorëve. Banorët vënë të gjithë syzet, duke u kënaqur për dhuratat nga “Optika 1”.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment