Ndizen dritat në dhomat e gjumit; Visari: Çohuni banorë!

Pa ndezjes së dritave në dhomën e gjumit, Visari ishte i pari që i dha sinjalin pjesës tjetër të banorëve, duke i thërritur më zë të lartë ‘Çohuni banorë!’. Valeri u zgjua menjëherë dhe nisi të kërcejë në krevat me këngën në sfond. Ai vishet dhe del në oborr duke kërcyer këngën e tij të preferuar. Mikela i bashkohet në ‘Vallen e Kukësit’ që luhej në sfond, duke hedhur vallen të dy. Pjesa tjetër e banorëve qëndronin ende në krevatë duke dëgjuar muzikën, ndërkohë që Jona rregullonte krevatin, duke u bërë gati për të nisur ditën.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment