Mikela kryen provën e ndarjes së mbeturinave

Ndryshe nga mëngjeset e zakonshme, kur Valeri është banori i cili ka kryer vazhdimisht provën e ndarjes së mbeturinave, mëngjesin e sotëm, prova u krye nga Mikela. Ajo u zgjua dhe shkoi drejt kuzhinës, duke kënduar, mori qeset në koshat e kuzhinës dhe i derdhi ato në koshat e ndarë në oborr. Me të mbaruar prova, ajo nisi të sistemojë kuzhinën, duke nisur nga larja e enëve.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment