Mikela: “Jona duhet ta fitojë, edhe pse është përdorur për lojë nga banorët”

Mikela hyn në studio, nën duartrokitjet e publikut. Arbana e pret Mikelën dhe e fton të ulet në qendër të studios. Ajo e pyet sesi ka qenë eksperienca në Big Brother, por edhe dyshimet e saj për arsyet që e nxorën jashtë shtëpisë. Mikela thotë se eksperienca e saj nuk e ka ndihmuar shumë të njohë veten, por konfirmoi disa gjëra në veten e saj. Arbana pyet Mikelën se kush mendon se do donte ta fitonte. Mikela mendon që Jona duhet ta fitojë, edhe pse është përdorur për lojë nga disa banorë. Arbana fton Mikelën të ndjekë një klip, me momentet më të bukura të qëndrimit në shtëpi.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment