Mikela debaton me Meridianin “Më preve në besë, nuk ta jap shansin ta bësh dy herë”

Mikela ndërhyn në bisedën e Meridianit, Valerit dhe Jonës dhe kapet me fjalë me meridianin. Ajo i thotë Meridianit se ai ka bërë lojë dhe nuk e meriton respektin e saj sepse e ka treguar që ka luajtur edhe kundër saj duke e nominuar. “TI e dije që Jonën nuk e dominonte as Visari as Valeri, pse me nominove mua duke qenë se më parë kë thënë se nuk do më nominoje kurrë”. Meridiani i thotë Mikelës se ajo ka folur kundër tij dhe se i ka mbajtur inat, prandaj dhe marrëdhënia e tyre k ndryshuar. “Nëse ti nuk do më mbaje inat, atëherë do tregoje anën tënde njerëzore” i thotë Meridianit, ndërsa Mikela i përgjigjet “je ti ai njeriu i lojërave dhe për mua tani je si valeri si të gjithë të tjerët këtu brenda”. “Me reagimin që bërë pasi të nominova, ma bëre më të lehtë” i thotë Meridiani, ndërsa Mikela i thotë “Unë nuk ta jap mundësinë që të presësh në besë dy herë”. “Mendoja se ti do më vrisje me pambuk duke mos të të ngelur hatri” i thotë Meridiani, ndërsa Mikela i thotë “ti ke bërë lojëra me të gjithë, unë e prisja ta bëje dhe me mua dhe faleminderit që ma konfirmove”. Meridiani nuk e pranon se ka gabuar, ndërsa Mikela vazhdon ta akuzojë se ai ka bërë lojëra dhe e ka prerë në besë atë dhe është shtirur. Të dy debatojnë për disa minuta me radhe.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment