Juliana – Arditit: “Kam një parandjenjë shumë të mirë për ne”!

Juliana me Arditin janë në verandë duke biseduar. Juliana i shpreh se ajo ka një parandjenjë shumë të mirë për ta, për këtë të premte. Jualiana pohon se ajo do të rri në shtëpi për mos të zhgënjyer publikun, dhe ata persona që e pëlqejnë. Kjo gjë i jep forcë për të shkuar përpara. Ajo mendon se fakti që është këtu do të thotë se publiku e vlerëson. Juliana kujton momentet e bukura në shtëpi. Ajo shprehet se po i vjen fundi qëndrimit në shtëpi dhe se do e marri malli për çdo gjë këtu brenda. Ndërkohë në sallon vazhdon puna me mozaikun e Digitalb. Dëgjohet gongu dhe Nevila si mbikëqyrëse e projektit shkon te grupi i punës dhe i njofton se duhet të lënë punën.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment