Jona: 'Po e shijojmë nominimin..'

Jona me Valerin diskutojnë për nominimet këtë javë. Jona mendon se e kanë shijuar shumë këtë javë që janë në nominim. Jona dëshiron që do të rrijë dhe këtë javë, por po të ishte deri në finale do të ishte ëndërr. Valeri thotë se ai mendonte se do dilte që dy javët e para. Tani në finale le të shkojë kush të shkojë. Banorët e tjerë janë nëpër ambiente të ndryshme të shtëpisë. Disa në verandë, disa në kuzhinë. Ata përgatiten për darkën. Më vonë banorët mblidhen në verandë dhe fillojnë të tregojnë barcaleta dhe argëtohen e qeshin me histori të ndryshme. Të gjithë janë të përfshirë nga kjo atmosferë dhe mendohen të gjejnë barcaletat më pikante për të treguar.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment