Enkelejdi: “Legensa pse rrini vetëm”?

Enekelejdi i tregon Jonës mënyrën si bie në dashuri pinguini që i hedh një gur pinguineshës dhe pinguinesha e merr dhe vete ja jep prapë dhe kështu ajo bëhet e dashura e pinguinit. Ketë histori Enkelejdi e thotë sepse Visari është pinguini në këtë festë. Banorët qeshin dhe nuk e besojnë këtë histori sepse në Antarktidë nuk ka gurë. Enkelejdi shkon përsëri për të ngacmuar një grup tjetër ku janë Arditi, Nevila dhe Juliana duke i thënë: “Legensa pse rrini vetëm”? Meridiani, Arditi dhe Juliana kanë ndejtur jashtë dhe bisedojnë për Valerin dhe Mikelën. Ata mendojnë se publiku nuk e favorizon më Valerin ashtu si në javët e para. Komentojnë edhe për banorë të tjerë që kanë qenë brenda në shtëpi shikojnë në pjesën e brendshme të shtëpisë pjesën tjetër të banorëve që kërcejnë. Pas shumë kërcimesh me kostumet e kafshëve të pyllit, banorët bëjnë pak pushim për të pirë cigare dhe për tu freskuar pak në verandë.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment