Bie gongu. Zgjohet Valeri

Si çdo mëngjes, rënia e gongut sinjalizoi banorët të kryenin provën e ndarjes së mbeturinave. Edhe këtë mëngjes, banori që realizoi këtë provë ishte Valeri. Ai u ngrit prej shtratit dhe me hapa të shpejtë shkoi drejt kuzhinës, ku mblodhi gjithë qeset e ndara nëpër kosha, duke i dredhur në koshat që ndodheshin në oborr, sipas ndarjes përkatëse. Pasi sistemoi edhe tavolinën jashtë, me gjithë dëshirën e mirë për të pastruar, nevoja e madhe për të fjetur edhe pak e tundoi, duke iu rikthyer shtratit të tij sërish.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment