Banorët në gjumë. Humbasin provën e ndarjes së mbeturinave

Ndryshe nga mëngjeset e zakonshme, ku jemi mësuar të shohim zakonisht Valerin si banorin që zgjohej, për të kryer provën e ndarjes së mbeturinave, ditën e sotme, megjithëse banorët u sinjalizuan si çdo mëngjes me rënien e gongut, që përcaktonte fillimin dhe përfundimin e provës, asnjeri prej tyre nuk u ngrit nga gjumi për të kryer provën, çka do të konsiderohet si një provë e humbur.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment