Atmosferë festive: Kafshët e pyllit argëtohen

Banorët i kanë veshur kostumet. Meridiani dhe Juliana sjellin sangria. Të gjithë gëzojnë. Ata komentojnë veshjet dhe personazhet e njëri-tjetrit. Ngacmohen duke thirrur njëri-tjetrin sipas kostumeve që kanë veshur dhe personazhit që përfaqësojnë. Festa fillon me pije dhe muzikë. Shijojnë frutat, sangrian, dhe muzikën e bukur duke kërcyer dhe kënduar. Arditi bërtet si gorillë, Meridiani bën si lopë, Mikela si elefant, Nevila kërcen si lepur. Të gjithë banorët janë futur në rolin e personazhit që Vëllai i Madh ka zgjedhur për ta dhe po e shijojnë këtë festë në pyll.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment