"Zumba"

Banorët nisin përgatitjet për të kërcyer 'zumba', së bashku me dy instruktorët nga jashtë. Ata dalin në oborr të gjithë dukë zënë vend. Si fillim ata nisin me disa ushtrime gjimnastikore për t'u nxehur. Kjo formë e re, duket se u ka pëlqyer shumë banorëve, të cilët mundohen të jenë të vëmendshëm në instruksionet që iu jepen dhe ta shijojnë në maksimum, duke qeshur dhe kërcyer së bashku. Ata kërcyen rreth 9 këngë, duke marrë edhe kohën për t'u shlodhur mes këngëve. Pas kësaj, instruktorët iu tërhoqën vëmendjen që të jenë më të kujdesshëm, për të mësuar çdo lëvizje që u është instruktuar. Ata komplimentojnë banorët në përgjithësi, duke iu dhënë besim që mund të përparojnë, për t'u bërë më mirë.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment