Vazhdojnë nominimet

Meridiani nominon Katerinën dhe Arditin, Më pas Enkelejdi nominon Arditin dhe Meridianin, pasi ky i fundit e paragjykon në gatimet e tij. Mikela vjen në dhomën e rrëfimit, duke nominuar Katerinën, pasi kundërshton veten. Mikela nominon dhe Lorin, pasi dëshiron që të dy vajzat t’i shikojë se çfarë do bëjnë pa Fatjonin. Valeri nominon Arditin dhe Katerinën, pasi do t’i shikojë tërë kohës në nominim. Tashma është radha e Arditit, për të nominuar. Ai vjen në dhomën e rrëfimit, ndërkohë që nominon Visarin për gjestet e tij dhe Valerin, sepse është i shtirur tërë kohës.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment