Thashetheme për Katerinën; Jona e Valeri komentojnë sjelljen dhe paraqitjen e saj

Valeri dhe Jona vazhdojnë të bëjnë thashetheme mes njëri-tjetrit, ndërsa ulen të dy rreth njërës prej tavolinave për të ngrënë mëngjesin. Jona shprehet me fjalë ofenduese teksa fillon të flasë për Katerinën, për të cilën thotë se është debile, ndërsa merr shkas nga idetë që ajo ka dhënë gjatë momentit që është bërë buxheti. Ajo kujton situata nga më të ndryshmet, duke komentuar sjelljen dhe paraqitjen e saj. Jona mendon se Katerina është femra më e shëmtuar nga të gjithë femrat që kanë qenë në Big Brother. Valeri qesh ndërsa dëgjon komentet dhe ofendimet e Jonës, duke e mbështetur për sa i përket komenteve rreth paraqitjes së saj të jashtme. Jona gjithashtu thotë se Katerina shprehet gjithmonë pa u menduara aspak për atë që thotë. “Në gjysmën e situatave pa u menduar flet”, mbështet mendimin saj edhe Valeri. Ajo komenton edhe përballjen që pati Katerina me opinionistitn, duke gjykuar sjelljen e saj gjatë opinioneve që jep.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment