Puthje dhe përqafime mes tyre, Juliana-Arditit: “Mos luaj me zjarrin”

Pasi bëjnë shaka mes tyre, Juliana, Arditi dhe Nevila dalin të pinë cigare në oborr. Mes tyre bashkohet edhe Enkelejdi dhe të gjithë vazhdojnë të bëjnë batuta dhe shaka. Ndërsa të gjitha të gjithë banorët flenë gjumë. Më pas banorët ikën secili tek krevati i tij, ndërsa Juliana shkon tek Arditi. Ajo e ngacmon duke e pickuar. Juliana i kërkon Arditit ta përqafojë. Ata puthen, përqafohen dhe shkëmbejnë puthje mes tyre, për minuta me radhë. Teksa puthen gjatë puthje mes tyre, ata shkëmbejnë biseda tyre me zë të ulët. Në një moment Juliana i thotë Arditit: “Mos luaj me zjarrin”, ndërsa vazhdon ta puthë plot pasion. Arditi qesh dhe e puth. Ajo hipën sipër Arditi, duke e puthur vazhdimisht në faqe, qafë dhe buzë. Juliana ngacmon Arditin, ndërsa ai e gudulis. Ata fillojnë të luajnë, duke ngacmuar njëri-tjetrin, teksa qeshin gjatë gjithë kohës. Pasi shijojnë puthjet mes tyre, Arditi dhe Juliana vendosin të flenë gjumë. Ata urojnë njëri-tjetrin natën e mirë, duke shkëmbyer puthjen e fundit. Më pas Juliana shkon tek krevati i saj, ku fle bashkë me Nevilën. Banorët kanë fjetur të gjithë gjumë. Ata duan që të zgjohen herët, në mënyrë që të punojnë më shumë për realizimin e provës javore. Sipas urdhrit të Faraonit, banorët duhet të ndërtojnë një piramidë.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment