Përfundon loja mes Matildës dhe Enkelejdit

Pa leximit të zarfit banorët zunë vend ne formë rrethi dhe nisën lojën. Me nisjen e muzikës, i pari banor që u eleminua ishte Nevila, që u pasua nga Valeri, i cili nuk e pranoi humbjen pa kundërshtime. Loja vazhdoi më tej, duke eleminuar Arditin, Mikelën dhe Meridianin. Ndërkohë, rrethi sa vinte dhe ngushtohej. Banorët që humbën lojën më pas, ishin Fatjoni, Katerina, Lori, Jona dhe Juliana. Dy banorët që vazhdonin të qëndronin ende në lojë, ishin Enkelejdi dhe Matilda, të cilët vazhduan lojën me një njëri-tjetrin deri në nxjerrjen e një fituesi, që ishte Enkelejdi. Ai rrëmbeu ‘’çmimin’’ dhe e ndau me banorët, duke shijuar 'Happy Hour'.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment