Nominimet sipas ruletës

Meridiani është banori i pari dhe pasi rrotullon ruletin ai zgjedh ngjyrën e verdhë. Meridiani në dhomën e rrëfimit nominon Valerin, pasi është mashtrues dhe do ta vë atë kundër banorëve. Arbana lidhet me banorët, Meridiani nominon në sy Enkelejdin. Matilda rrotullon ruletën dhe i bie ngjyra jeshile. Ajo shkon në dhomën e rrëfimit, pasi nominimet e saj do të jenë të fshehta. Matilda nominon Julianën dhe Enkelejdin, pasi i duken më pak aktivë. Visari zgjedh ngjyrën e kuqe dhe ua thotë nominimet në sy. Visari nominon Arditin, pasi nuk është aktiv. Ai nominon edhe Meridianin, pasi sillet si më i mençuri i shtëpisë.
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment