Nevila dhe Arditi, shpëtojnë nga nominimi

Arbana lidhet me shtëpi, teksa banorët po presin me ankth emrin e të eliminuarit. Arbana pret zarfin, në të cilin është emri i banorit që duhet të largohet sonte nga shtëpia. Arbana kërkon lidhjen me shtëpinë. Ajo u komunikon banorët dy emrat e parë, që kanë shpëtuar nga nominimi. Nevila, është banorja e parë që ka shpëtuar nga nominimi, ndërsa banori i dytë është Arditi. Arbana shkon në publicitet, duke lënë në ankth banorët, për emrin e të eliminuarit nga shtëpia e Big Brother-it...
Shperndaje

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment